Workshop edelstenen / wichelroede lopen

‘Ervaar de kracht van edelstenen’

Wil je meer weten wat stenen voor jou kunnen betekenen of zoek je een aanvulling in je praktijk zodat je mensen nog meer kunt ondersteunen?

Edelstenen : In deze middag wil ik je graag meer vertellen over de oerkracht van stenen.  De werking is enorm en ik heb in de afgelopen 20 jaar dat ik met stenen werk allerlei klachten, lichamelijk maar ook psychisch zien verbeteren of zelfs verdwijnen. Mijn hele leven ben ik al geboeid door edelstenen en mineralen, het is zo mooi hoe het door moeder aarde gecreëerd wordt, hoe zoiets kan “groeien” en ontstaan in de natuur. De kracht wil ik je graag laten ervaren deze middag.

Ik vertel je graag over het ontstaan, de werking, de kracht en hoe dat resoneert met ons, hoe in te zetten, hoe uit te meten en kiezen welke steen bij je past en hoe je de verschillende stenen kunt op te laden en ontladen.

Edelstenen/mineralen worden al sinds het begin van de mens gebruikt voor genezing. Tijdens deze middag ontvang je informatie over het ontstaan van de stenen, hoe gebruik je stenen en waarvoor, hoe houd je je stenen krachtig, welke stenen voor chakra’s en aura, hoe reinig je stenen en welke steen past op dit moment bij jou en/of je kinderen. Ook laat ik je zien hoe je voor jezelf en de ander een passende steen kunt kiezen.

Donderdagmiddag van 12.30 – 15.00 in mijn praktijk/winkeltje

Prijs : 30,- inclusief informatie en een zakje oplaadsteentjes bergkristal en hematiet

Aantal : 4 – 6 personen

Wichelroede lopen : In deze middag wil ik je graag bewuster maken van straling en de beginselen leren van het wichelroede lopen. We gaan oefenen in mijn praktijk, mijn woonkamer en in de bossen.

Wichelroede lopen is enorm oud en wordt al eeuwen gebruikt om gezondere leef- en slaapplekken te vinden. Voor 1300 werden alle kerken al op leylijnen gebouwd. Ook dieren zijn enorm gevoelig voor straling en als je goed naar de natuur kijkt zie je waar goede en minder goede plekken zijn. Deze middag zal ik je alles vertellen over natuurlijke – en onnatuurlijke straling en wat jij thuis kunt doen om jouw huis en vooral je slaapkamer gezonder en meer prikkelarm kunt maken waardoor je een betere slaap kunt krijgen.

Donderdagmiddag van 12.30 – 15.00 uur in mijn praktijk/winkeltje Prijs : 30,- inclusief informatie (en 10 euro korting op een aanschaf van een wichelroede; 25,- professionele wichelroede)

Aantal : 4 – 6 personen